My fabulous polar bear science book for kids now also available in Norwegian

Polar Bear Facts and Myths (for children aged 7 and up) is now avaiblable in Norwegian!

The same day as a glowing review of the Dutch translation of my popular children’s science book appeared in de Telegraaf (front page and all of page 5, 19 November 2018, pdf here), I am thrilled to announce that this important book is now available in Norwegian via Amazon worldwide, including European outlets.

Crockford FM front cover Norwegian FINAL 18 Nov 2018 3 inch

The translation was done by native Norwegian speakers Arve Tunstad and Morten Jødal. In Norwegian the book is called ISBJØRN Fakta og Myter.

Please pass along to your friends, relatives, and colleagues in North America and abroad (calling all Sons of Norway). The English version is still available in paperback and ebook formats. Other translations in French and German are already available: five languages in all, including Dutch.

shutterstock_473571037 (2) purchased 3 November_smaller

Details below on the Norwegian version.

ISBJØRN Fakta og Myter: Et vitenskapelig sammendrag for alle aldre

By Susan J. Crockford

Oversatt av Arve Tunstad og Morten Jødal

ISBN 9781731525628

USD $12.99 €11.38

Available in the US at Amazon.com

Also order from Germany here and in the UK here.

Denne boken, illustrert med vakre fargebilder, forklarer på en enkel og lettfattelig måte hvorfor isbjørnen trives, til tross for at det er blitt mindre sjøis i Arktis de senere årene. Den er skrevet i et spørsmål/svar-format, med et språk som lesere i alle aldre kan forstå (fra 7 år, og oppover), basert på den ferskeste informasjonen som er tilgjengelig. Boken har en rasjonell tilnærming til isbjørn-vitenskapen, noe skarpsindige lesere vil sette pris på. Barn og voksne vil elske de fengslende bildene.

Barn over hele kloden har vært forledet til å tro at det bare er noen få hundre isbjørn igjen i verden, men de stadige meldingene om at isbjørnen er dømt til undergang (og at det er menneskenes feil), er heldigvis ikke riktige. Det er på tide at barn får vite sannheten.

Her er de gode nyhetene som barn trenger å høre: Isbjørnen er ikke drevet til randen av utryddelse på grunn av menneskeskapt global oppvarming. Faktisk er det mange flere isbjørner nå enn det var for 50 år siden. Det er en frisk og levedyktig bestand av isbjørn i verden, til tross for det faktum at sjøisen om sommeren, siden 2007, har vært på et nivå som ble spådd å føre til katastrofe. Isbjørnen har klart seg fint med lite sommer-is: Mot alle forventninger, har de blitt flere, ikke færre.

Isbjørn Fakta & Myter er en oppmuntrende vitenskapsbok om overlevelse i Arktis, som garantert vil glede både barn og foreldre.

Comments are closed.